De Pakketten

Hoe werkt het?
1/ Bekijk hieronder alle pakketten.

2/ Kies jouw pakket, klik op de knop “Yes! Ik koop dit pakket”.
Je kunt nu makkelijk en snel een mail naar mij sturen. Geef in de mail aan welk(e) pakket(ten) je graag wilt hebben.
Je kunt dus ook meerdere pakketten kopen via 1 mail.

3/ ik stuur jou via de mail een bevestiging en betaalverzoek. Zodra deze betaald is ontvang je via de mail jouw gekozen pakket(ten). Bewaar deze mail goed, want via de url-linken heb je toegang tot de trainingen.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met mij op via wolmoed@hotmail.com
Liefs, Wolmoed

Pakket 1

Start to train! € 20,- (16 video’s)

Bij het kopen van 3 pakketten of meer krijg je het pakket Start to train er gratis bij.

Dit pakket is heel handig als je wel graag wil bewegen maar weinig of geen ervaring hebt met trainen. In verschillende video’s neem ik de belangrijkste en moeilijkste oefeningen door van een soort training, daarna geef ik een korte impressie van een les!

Zo train je veilig, kun je ontdekken wat je leuk vindt en haal je meer uit de training!

Soorten trainingen: Pilates&More, start to HIIT, start to Cardio, start to Shape, start to Relax, ademoefeningen, leren opdrukken.

Pakket 2

Medisch Trainen, voor mensen met klachten.  €35,-

De 10 video’s gaan over Nek, rug, schouder, heupen&bil, knie en balans klachten. Waardevolle informatie als je wil bewegen met klachten. Daarnaast is er een gecombineerde training van een uur. Kijk of het lukt om een training te doen waarbij de pijn in ieder geval niet erger wordt.

Veel mensen hebben wel eens last van pijn, stijfheid en kunnen daarom niet goed bewegen. Het zijn vervelende klachten en ze kunnen de kwaliteit van leven flink naar beneden halen. Het is handig om te weten hoe je rekening kunt houden met je klachten tijdens bewegen/trainen. De oefeningen bij medisch trainen zijn vooral voor mensen met aspecifieke klachten. Klachten die al langer bestaan, steeds terugkomen en waar je wel mee mag bewegen of al mee beweegt. In de medisch trainen video’s beweeg ik rustig en geef ik opties om zoveel mogelijk om de klachten heen te bewegen. Kijk of je mee kunt doen en of, wat ik zeg, ook voor jou geldt. Kijk eerst even bij de BEWEEGVRIJWARING of je nee kunt zeggen op de vragen. Vraag bij twijfel aan je huisarts of fysiotherapeut of je mee mag doen. Heb je acute klachten neem dan altijd eerst contact op met je huisarts!

Pakket 3

Pilates & More 1 t/m 6.       € 30,-

Niet de rustige Pilates lessen die je misschien elders gevolgd hebt. Bij deze 6 lessen van een uur, wordt er gebruik gemaakt van de muziek.  Naast de Pilates oefeningen wordt de XCO (of gevulde waterfles) gebruikt en je uithoudingsvermogen aangesproken om zo een volledige training te krijgen. Bonus: Kerst Pilates & More 1

Pakket 4

Pilates & More 7 t/m 11         €25,-

5 lessen Pilates & More van een uur. Pilates & More 7 bestaat uit 2 delen, dus hou gewoon even pauze en ga verder met deel 2.

Bonus: Kerst Pilates & More 2

Pakket 5

Wake-up Pilates 1 t/m 4      € 10,-

4 korte trainingen rustige Pilates. Ideaal om de dag mee te beginnen en omdat je maar een kwartiertje kwijt bent vooral voor de mensen die hun drukke dag gezond willen starten!

Pakket 6

Soft Pilates 1 t/m 4                € 20,-

4 rustige lessen waarbij je heel je lichaam gebruikt op een manier die bij jou past. Ook met lichte klachten kun je proberen deze les mee te doen. ‘Use it or Loose it’ blijft altijd van kracht, het is alleen slim om rekening te houden met je grenzen. Bekijk sowieso de beweegvrijwaring op deze site, dan weet je zeker dat je veilig mee kunt doen.

Pakket 7

Soft Pilates 5 t/m 7 en Rek & Strek         € 20,-

Nog 3 rustige Soft Pilates lessen en een Rek & Strek les. Deze laatste geeft je lichaam meer ruimte om te bewegen. Kijk of er verschillen zijn tussen linker en rechter kant en maak deze verschillen kleiner. Het lichaam leer beter kracht in te zetten met de spieren die de kracht ook horen te leveren.

Pakket 8

HIIT trainingen: Tabata 1 en 2, HIIT beginners en gevorderden, 7-minutes workout  €20

5 Trainingen ‘High Intensity Interval Trainingen’ van 20 -30 minuten. Je hartslag gaat omhoog gedurende een korte tijd met oefeningen voor spier-uithoudingsvermogen afgewisseld met cardio oefeningen of korte rust. Je conditie verbetert en je wordt sterker. Veel own-weight oefeningen…..Pilates oefeningen in een ander jasje ;)

Pakket 9

Cardio training  € 15,-

Een impressie les en nog 2 behoorlijke heftige workouts van 30-45 minuten. Langere trainingen dan de HIIT zonder pauze tussendoor om je hart-long systeem uit te dagen en je conditie te verbeteren. Gewoon thuis zonder naar buiten te hoeven.

Pakket 10

Shape trainingen  € 20,-

Billen 1 t/3, Buik 1 t/m 3, Armen 1 en 2, Combi Shapen, Tabata 2, Rek & Strek

Je lichaam shapen is heel lastig, voeding speelt een belangrijke rol en daarnaast kun je oefeningen doen waarbij je je spieren specifieker gaat belasten en trainen. We werken niet met hele zware gewichten daarvoor moet je naar de sportschool. Wel ga je voelen welke spieren je allemaal hebt en kunt trainen. Trainingen van 15 tot 30 min. Je kunt er natuurlijk altijd meerdere achter elkaar doen. Combineer met het programma ‘over Gewicht’ om meteen inzicht te krijgen in je eetpatroon.

Pakket 11

Over gewicht een 3 maaden programma  € 25,-

12 korte Video’s, elke week een opdracht om te kijken wat jij kan bereiken.

Wil jij regelmatig een paar kilo kwijt omdat je stiekem toch weer 3 of meer kilo bent aangekomen? Ben je moed aan het verzamelen om met een dieet te beginnen? Heb je al veel diëten geprobeerd en blijf je jojo-en? Tijd om iets anders te proberen! Hoe fijn zou het zijn om de controle op je gewicht het hele jaar door te hebben, zelfs jaar in jaar uit? Een gewicht wat bij jou past, waar je je lekker bij voelt en wat je vol kunt houden! Doe je mee met de 3 maanden challenge? Elke week een opdracht via de video. Je kunt beginnen wanneer jij wilt! Het gaat niet om een dieet maar om wat voor eetpatroon bij jou past en hoe je het vol kunt houden. Makkelijk? nee. Eens een heel andere kijk op voeding? Jazeker.

Pakket 12

Stress managen via ontspanning en ademhaling  € 15,-(5 lessen)

Heb je behoefte aan rust of ervaar je negatieve stress? Doorbreek dan dat vervelende gevoel en doe mee met deze ontspanningsoefeningen van 7 en11 minuten.

Er is ook een video over ademhalen, verschillende manieren van ademhalen om te leren voelen wat het beste is voor je lichaam.

Daarnaast kun je een rustige ontspanningsles van een klein half uurtje doen, oefeningen ideaal om de dag te beginnen of juist mee af te sluiten. Laat alle stress van je afglijden en geef je lichaam de aandacht en tijd om los te laten.

De Rek & Strek training van 30 min geeft meer ruimte om te bewegen zodat je lichaam beter aanvoelt.

Pakket 13

Beweeg om te stralen!  

€20,-

Dit is een mix van verschillende trainingen ( Pilates&More 11, buik/cardio work-out, wake-up Pilates 3, billen en benen, HIIT Tabata 2 en Rek en Strek les)

Bewegen is goed, goed bewegen nog beter! Niet iedereen beweegt van nature even graag en niet iedereen kan even makkelijk bewegen! Toch is bewegen zo ontzettend belangrijk. Het maakt dat je voor jezelf kan zorgen, je weerbaarheid groter wordt, zowel lichamelijk als geestelijk. Bewegen helpt je stress managen, helpt je lichaam in balans te houden. Bewegen zorgt ervoor dat je de processen van het ouder worden kunt vertragen! Kortom bewegen helpt je dus te blijven STRALEN, ook als het even niet zo lekker gaat! Ik hoop dat ik je met de filmpjes kan motiveren door te gaan, thuis met de mensen om je heen, of even een moment voor jou alleen. Makkelijk als je je huis niet uit kan of wil. Je kunt de verschillende filmpjes combineren of een filmpje een aantal keer herhalen. Hou vol en zorg dat je straalt!

Pakket 14

Mix van trainingen met 2 Dance workouts   €15,-

5 trainingen. Lekker dansen en toch ook trainen! 10 tot 12 minuten even heel iets anders. Dans de energie in je lijf, ik word er vrolijk van! Daarnaast een wake-up Pilates training, een HIIT training voor beginners en nog een kwartier buik oefeningen. Doe je mee?

Ideaal om te combineren met ‘Beweeg om te Stralen’, als je meer  wilt.

Pakket 15

(vakantie) Week Challenge  €20,-

Elke dag een korte training (maandag t/m zondag)van 10m miinuten waarbij je heel je lichaam laat werken. Alle grote spiergroepen komen aan bod, je coordinatie verbetert, je lichaam wordt sterker en je uithoudingsvermogen neemt toe. Begin je dag goed en doe deze week challenge! Je kunt natuurlijk ook altijd een paar trainingen achter elkaar doen.

Pilates&More 12

 €10,-

Een Pilates&More les waarbij je weer je hele lichaam traint. Lengte, kracht en coordinatie van de spieren zijn nodig om deze les mooi en goed uit te voeren. Je kunt weer meedoen op je eigen niveau en opbouwen als je voelt dat dat gaat. Een pittige les met een bijzondere finisher ;)Heel veel plezier en blijf lekker bewegen.liefs Wolmoed

Kun je niet kiezen?

Ben je enthousiast en kun je niet kiezen dan is het mogelijk om met flinke korting alle pakketten te kopen.

Normale prijs alle pakketten € 290,-

Alle pakketten met korting € 225,-

Normale prijs alle pakketten min Medisch Trainen € 255,-

Alle pakketten min Medisch Trainen met korting € 200,-

Stuur mij een mail met je wens!

wolmoed@hotmail.com

Ervaringen

Lotte.

De trainingen van Wolmoed zorgen ervoor dat je altijd je uiterste best doet. Door haar enthousiasme en motivatie zet je zelf dat tandje bij. Zowel de fysieke lessen voor corona als de online lessen tijdens corona laten je lekker bewegen. Daardoor voel jij je goed in je vel! De lessen zijn gevarieerd en zorgen ervoor dat je sterker wordt en meer conditie krijgt. Het is zeker aan te raden!

Colette.

Of we nu trainen om 7u15 of later op de dag Wolmoed weet je altijd te motiveren met de juiste oefeningen op fijne muziek. Ook bij een pijntje hier of daar weet Wolmoed wat wél of juist níet te doen. Zowel na een fysieke als online les voel je je uitgedaagd en voldaan. Wolmoed’s positieve, aanstekelijke energie krijg je er gratis bij! 

Ingrid.

Zo’n 8 jaar geleden ben ik gestart met de Pilates&More lessen van Wolmoed. Ik had in die tijd een lastig probleem in mijn nek en schouders. De goede adviezen, correcties op mijn houding en aanmoedigingen van Wolmoed hebben mij sterker gemaakt. Jammer genoeg verstoorde Corona het volgen van de lessen op locatie maar het aanbod om de lessen online te volgen is geweldig. Ik volg nu zelfs meer lessen dan voorheen, zo’n 4x per week.

Contact

Bij vragen mag je mij altijd mailen wolmoed@hotmail.com

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees het cookiebeleid voor meer informatie.  

Intuit Mailchimp logo
Website icon
Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Wolmoed