FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je antwoord er niet bij? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.

Wat heb ik nodig om mee te doen aan “Thuis trainen met Wolmoed”?

“Thuis trainen met Wolmoed” bestaat uit 16 pakketten met trainingen waar je uit kunt kiezen. Je hebt dus uiteraard een computer, smartphone of tablet nodig (en een internetverbinding) om bij de training te komen.

Voor de trainingen zelf heb je een mat nodig, een kussentje voor onder je hoofd als je dat fijn vindt, een fles gevuld met water i.p.v een XCO, een elastieke band, een kleine softe bal. Je kunt echter ook meedoen zonder dit alles behalve de mat.

Hoe kan ik starten met “Thuis trainen met Wolmoed”?

Super dat jij mee wilt doen! Bij ‘De Pakketten’ vind je de verschillende soorten trainingen. Als je een keuze gemaakt hebt druk je op het kopje “Yes! ik koop deze”. Je komt dan op een mailpagina waar je je keuze van 1 of meerdere pakketten aan kunt geven. Lees ze dus eerst allemaal door. 1x op de ‘yes ik koop deze’ knop drukken is genoeg. Via de mail krijg je een betaal verzoek van mij, daarna stuur ik je de URL link van de gekozen trainingen.

Kan ik mijn workouts doen, waar en wanneer ik wil?

Ja. Alle workouts zijn na aankoop in je bezit. Zorg er alleen voor dat je mail met de URL link goed bewaard.

Mag ik deelnemen aan “thuis trainen met Wolmoed” als ik zwanger ben of nog borstvoeding geef?

Tijdens de zwangerschap kun jij tot een bepaalde periode sporten en bewegen. Dit is voor iedereen verschillend en persoonlijk, overleg dit daarom altijd met jouw arts of verloskundige.

Kan ik op elk niveau meedoen aan de trainingen?

Ja, in principe kun je op elk niveau starten met de trainingen. De trainingen vragen wel een beweegvrijwaring:  Omdat je thuis meetraint en ik je niet kan zien is het verstandig om de beweegvrijwaring hieronder te lezen.

𝐁𝐞𝐰𝐞𝐞𝐠𝐯𝐫𝐢𝐣𝐰𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠:
Het is belangrijk om te weten of u mag bewegen. Ben je onder behandeling van een arts of oefentherapeut/fysiotherapeut, vraag dan of je mee mag doen met de online trainingen. Als één of meer van de volgende punten op jou van toepassing is overleg dan eerst met jouw (behandelend) arts/therapeut:


-hart-en vaatziekte
-pijn op de borst bij lichamelijke activiteit
-pijn op de borst in rust
-verlies van balans of bewustzijn
-bot-en gewrichtsaandoeningen
-bloeddrukmedicatie
-andere reden om niet te bewegen.

Contact

Bij vragen mag je mij altijd mailen wolmoed@hotmail.com

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees het cookiebeleid voor meer informatie.  

Intuit Mailchimp logo
Website icon
Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Wolmoed