Gezond bewegen is leuk!

“Fit & Sterk zijn ook met klachten”

Thuis trainen met Wolmoed geeft je verschillende trainingen als het gaat om intensiteit en kracht. Ook als je klachten hebt kun je bewegen en zelfs trainen!

De oefeningen bij Medisch Trainen zijn vooral voor mensen met a-specifieke- en chronische klachten van rug, nek, schouders, heupen en knieën. De oefeningen worden rustig uitgevoerd en meestal op de mat. Je beweegt tot je grens van pijn of ongemak, maar gaat er nooit over. Soms zul je merken dat, wanneer je een oefening net een beetje anders doet, de beweging wel gaat, zonder pijn. Het is handig om te weten welke bewegingen je beter kunt mijden, bewegen rondom de pijn is beter. 

Omdat ik je niet kan zien is het belangrijk te merken dat je opknapt van een training. Twijfel je, dan stop je met trainen en kun je altijd een afspraak maken met mij, je eigen therapeut of arts.

Soms weet je al heel goed wat je beter wel/niet kunt doen. Dan kun je de trainingen Soft Pilates- of de Pilates & More meedoen.

Medisch trainen is  bedoeld voor:

  • Mensen die, na een periode van lichamelijke klachten, willen voorkomen dat deze klachten opnieuw ontstaan.

  • Mensen die, na een behandeling door een fysiotherapeut/oefentherapeut, bijna geen klachten meer hebben, maar zich niet sterk en zeker genoeg voelen om weer te gaan sporten.

  • Mensen die, niet gewend zijn te bewegen en op verantwoorde wijze willen bewegen en belasten.Om zo fitter te worden en te werken aan vitaliteit .

Contact

Bij vragen mag je mij altijd mailen wolmoed@hotmail.com

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees het cookiebeleid voor meer informatie.  

Intuit Mailchimp logo
Website icon
Facebook icon
Instagram icon

© 2020 Wolmoed